Kloakservice i Odense og på resten af Fyn

Hos Øens Kloak- & Industriservice tilbyder vi en attraktiv kloakservice til dig, der ikke vil bøvle med de problemer, en forsømt kloak kan give dig. En forsømt kloak kan medføre skader på dit afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg. Der kan opstå rotteproblemer, fugt- og lugtgener samt oversvømmelse. Dette behøver du dog ikke at frygte, hvis du får en serviceaftale hos os! Vi vil sørge for, at dit kloaksystem er helt optimalt.

Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Det er også kun en fordel for dig, at dit kloaksystem fungerer, så undgår du nemlig dyre skader.
Med en serviceaftale hos os sørger vi for, at du undgår skader på alt, hvad der har med din kloak at gøre.
En fast serviceaftale er den sikreste måde at holde kloaksystemet ved lige, hvis du gerne vil undgå dyre og lugtene skader, der stammer fra kloakken. Og her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise, så du ikke skal bekymre dig om det ’beskidte’ arbejde – den klarer vi

  • Vi rykker hurtigt ud til dig – både hvis du står midt i kloakproblemer på nuværende tidspunkt, men også hvis der skulle opstå kloakproblemer mellem serviceaftalerne.  
  • Vi har alle de redskaber, der skal bruges, så du kan blot overlade din kloaksituation til os – så afhjælper vi skaderne, og forebygger mod nye!  
  • Vi skræddersyr serviceaftaler efter dine ønsker, og vi deler selvfølgelig gerne ud af vores viden og erfaring, så du opnår det bedste resultat.  

Med en serviceaftale hos Øens Kloak- & Industriservice får du et professionelt team, der er eksperter i at finde den mest optimale løsning, og som forebygger uforudsete skader i fremtiden.  

Kontakt os endelig for et tilbud om en fastserviceaftale. 

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Ring mig op