Rodskæring i Odense og på resten af Fyn

Har du mistanke om, at der er trængt trærødder ind i kloaksystemet på din grund, kan skaderne føre til forurening af jorden og oversvømmelser, som forårsager store skader på kælder og fundament. Med en tv-inspektion kan vi hurtigt vurdere, om der er vokset rødder ned i dit kloaksystem, og derfra kan vi afhjælpe problemet effektivt.  
 
Øens Kloak & Industriservice tilbyder rodskæring af kloaksystemet, så du ikke skal bekymre dig om fugt- og vandskader. Vi benytter det mest avancerede udstyr på markedet, hvori en tv-inspektion indgår, så vi er sikre på, at alle rødder bliver fjernet.  
 
Det kan være umuligt at undgå, at rødder trænger ind i dit kloaksystem, og konsekvensen er stor for gennemløbet i din kloak. Rødderne nedsætter gennemløbet, og samtidig åbner de op for at grund og regnvand kan trænge ind – og det er ikke meningen. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at vedligeholde rodskæringen. Det kan vi nemt arrangere, da vi tilbyder serviceaftaler, så du kan holde kloakproblemerne væk fra dit kloaksystem.  
 
Med en rodskæring fra os, kan du spare mange dyre opgravninger i fremtiden, da vi er eksperter inden for kloaksystem og rodskæring. Og vi vil altid finde den bedste løsning for dig.  
For at få et konkret billede af din situation er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan komme med vores ekspertise og tilbud, så du igen får et optimalt kloaksystem.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Ring mig op