Tv-inspektion i Odense og på resten af Fyn

Opstår der en skade i kloakken, kan det for dig være umuligt at lokalisere, hvor skaden har sin rod. Det kan derfor være nødvendigt med et professionelt team, der er specialiseret inden for kloaksystemer. Med vores teknologiske udstyr finder vi lynhurtigt ud af, hvor skaden befinder sig.

Hos Øens Kloak- & Industriservice udfører vi tv-inspektion af kloakker. Det betyder, at vi sender et videokamera, der har forbindelse til vores inspektionsvogn, ind i rørsystemet. Ved denne inspektion kan hurtigt og effektivt inspicere kloakledningerne og let lokalisere problemet, som for eksempel brud og utætheder.

Tv-inspektion er en nyere metode indenfor kloakservice, men det er én af de mest effektive af slagsen. Med objektiv dokumentation af skaderne i kloaksystemet undgår du eventuelle uenigheder omkring skadens omfang med forsikringsselskabet, og du undgår, at problemet skal stå på over en lang periode, da vi hurtigt kan finde frem til problemet. I mange tilfælde kan vi endda fjernstyre reparationerne, så du slipper for en større opgravning på din grund.

Hvis du er i gang med at sælge din ejendom, vil vi også stærkt anbefale, at du får foretaget en tv-inspektion af dit kloaksystem. Hvis der er rotter eller andre problemer med kloaksystemet, vil det blive en økonomisk belastning for dig, hvis problemet eskalerer, når de nye ejere overtager huset.

Med en tv-inspektion forenkles hele processen – det er altså ikke himmel og jord der sættes i bevægelse, når vi udfører inspektionen. Du undgår dog en helt masse besvær fremadrettet, da problemet let kan lokaliseres og skader lettere forebygges.

Vil du have et tilbud på en professionel tv-inspektion, er du mere end velkommen til at kontakte os – så vi kan afhjælpe dit problem.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Ring mig op